Parila induktiotasolle Cata, 43x23cm, BBQ
Tuotenumero:
CAT03017400
Hyödynnä tarjoushinta ja tilaa!
Tarjous on voimassa 21.11.2024 asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää.
30 päivän alin hinta: 92,10 €
Toimitustiedot
Toimitusaika:
n. 2-5 arkipäivää
Toimitustapa:
Nouto Postista. Lähetys toimitetaan asiakkaan antamaa toimitusosoitetta lähinnä olevaan Postin toimipisteeseen ja asiakkaalle lähetetään saapumisilmoitus tekstiviestillä sekä sähköpostilla.
Toimituskustannukset:
7,90 €
Catan parila mahdollistaa valurautapinnalla kokkaamisen myös induktiolieden käyttäjälle. Pihvien, kasvisten, äyriäisten ja monien muiden herkkujen paistaminen aidolla valurautapinnalla luo niihin maukkaan pinnan ja maun, jota on mahdoton saada muuten aikaiseksi. Valurautainen parila on suunniteltu vapaa-alueisien induktiotasojen kanssa käytettäväksi.
Tuotetiedot:
- Tuotemerkki: Cata
- GTIN-koodi: 8422248082563
Tuotteen mitat:
- Korkeus (mm): 432
- Leveys (mm): 228
- Syvyys (mm): 38
- Tuotteen paino (kg): 5,7
Tuotteen ominaisuudet:
- Materiaali: Valurauta
Pakkauksen mitat ja paino:
- Rahtipaino (kg): 5,30
Arvostelut
Kysymykset
Sort by: Uusimmat kysymykset
- Uusimmat kysymykset
- Uusimmat vastaukset
- Eniten vastauksia
- Avoimet kysymykset
- Hyödyllisimmät vastaukset
-
(Parila induktiotasolle Cata, 43x23cm, BBQ) Tässä tuotteessa on 4 kpl kumitassuja pohjan kulmissa. Ne ovat tietenkin hyvät liesitason naarmuuntumisen estämiseksi, mutta miten ne suhtautuvat parilan kovaan kuumuuteen?
-
Carlo Casagrande Tuki · 10.5.2021Oliko vastaus hyödyllinen?Silikonitassut on suunniteltu ko. parilaan ja kestävät sen käytössä syntyvän lämmön.
-
rippenbacker · 5.5.2021Oliko vastaus hyödyllinen?Vastaankin itse itselleni maahantuojan vastauksen kera: - Pohjassa olevat silikonitassut pitää jättää paikalleen, sillä ne tosiaankin estävät lasipinnan naarmuuntumista. Induktioliesi kehittää sähkömagneettisen kentän liesitason ja parilan välille, joten parila ei tarvitse olla kontaktissa liesitasoon. Silikonitassut kestävät normaalin käyttölämpötilan. Parilan käyttöönotto samalla tavalla kuin valurautaisten paistinpannujen, eli kuumennus ja pesu joko vedellä tai käsitiskiaineella. Käytön jälkeen pesu likaisuuden mukaan jonka jälkeen olisi hyvä öljytä pinta säilytyksen ajaksi.
-