Välipäivämarkkinoiden supertarjoukset voimassa ENÄÄ:
Ribsit Offset-smokerilla

Ribsit Offset-smokerilla

Kylkiluiden välissä sijaitsee ehkä paras ja maukkain osa possua. Tämän perinteikkään osan possua kun savustaa hikkorilla ja omenapuulla saadaan maistuva kokonaisuus.

Ainekset

4 annosta

    Cajun-mauste

  • Käytä kaupasta ostettua valmista sekoitusta
  • Tai valmista oma Cajun Rub -ohjeen mukaan

    BBQ -kastike

  • 1 dl rypsiöljyä
  • 1 rkl soijaa
  • 2 rkl sweet chili saucea
  • 3 kpl valkosipulin kynttä murskattuna
  • 0.5 dl fariinisokeria
  • 2 dl Sweet Baby Ray's Original BBQ-kastiketta
  • 0.25 dl Jack Daniel’s viski tai jaloviinaa
  • 0.75 dl Coca Colaa
  • 1 tl suolaa

    Ribsit

  • 2 kg porsaan kylkeä
  • hikkoripuun paloja
  • omenapuun paloja

Valmistusohje

Poista kalvot ribsien alapuolelta. Hiero cajun-mausteseos molemmin puolin ribsejä ja anna kuivamarinoitua vähintään 30 min, mutta mieluiten yön yli jääkaapissa.

Valmistele Offset smoker 120 asteeseen. Laita ribsit alatasolle ja savusta noin 4 h kunnes liha tuntuu murealta. Voitele BBQ-kastiketta ribseille tunnin välein.

Tarjoile sellaisenaan tai coleslawn kanssa. Voit myös halutessasi lisätä BBQ-kastiketta ribsien päälle.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.