Pinaattiletut ja fetatahna
Odottamaton yhdistelmä on välillä juuri se mitä tarvitaan tuttujen makujen rinnalle. Tällainen on pinaattiletut ja fetatahna. Tottakai tutun puolukkahillon kera.
Ainekset
4 annosta
- 200 g fetaa
- 150 g creme fraichea
- 3 valkosipulinkynttä
- ripaus cayennepippuria
Fetatahna
- 150 g pakastepinaattia
- 3 kpl kananmunaa
- 5 dl maitoa tai maitojuomaa
- 3 dl vehnäjauhoja
- 50 g sulaa voita
- 0.5 tl suolaa
- voita paistamiseen
Pinaattiletut
Valmistusohje
Murskaa fetapala kippoon haarukalla. Lisää joukkoon muut ainekset ja sekoita hyvin. Anna maustua jääkaapissa lettujen paiston ajan.
Sulata pinaatit huoneenlämmössä tai mikrossa sulatusteholla.
Sekoita ainekset keskenään vispilällä. Paista blinipannulla keskilämmöllä grillissä tai paistolevyllä. Huomioi, ettei grillissä tarvitse laittaa polttimoita päälle kuin pannun paistoalalta. Mikäli pannun kahva kestää lämpöä voi grillin kannen sulkea. Tämä tuo pykälän lisää rapeutta letuille.
Tarjoile letut fetatahnan ja puolukkahillon kera.